Melia Dusseldorf

Düsseldorf, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • spa
  • Flygplats Düsseldorf (DUS): 7.8 km (13 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell erbjuder perfekta förutsättningar för affärsresenärer. Hotellet befinner sig ett par minuters promenad från centrum Düsseldorf boendet ligger precis vid en huvudgata. Endast ett fåtal meter från boendet finns restauranger, barer och affärer. Till flygplatsen Düsseldorf (DUS) är det sex km.

De åtta juniorsviterna, de tre sviterna och de 201 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på 10 våningsplan och nås lätt med tre hissar. Receptionen är bemannad dygnet runt. Hotellet erbjuder även bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. För filmintresserade heter det "bio-kväll!". Boendet har även en rad affärer. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. Som ytterligare service erbjuds barnpassningsservice, en barnvakt, översättningstjänster, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de nio konferensrummen.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng eller en kingsize-säng. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Några av rummens fördelar ses i att både tofflor och dagstidningar, ingår. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder 201 rökfria rum.

Boendet bjuder med ett gym samt (mot en kostnad) handboll spotiga aktiviteter i inomhusområdet. Huset förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, ett ångbad och en hamam. Även massagebehandlingar finns att nyttja (avgiftsbelagt). Underhållning erbjuds dessutom i form av en nattklubb.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. För gästerna finns en rökfri restaurang med klimatanläggning till hands. Även barnstolar och en separat rökavdelning står till förfogande. Hotellet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. Till frukost, lunch eller middag kan gästerna äta buffé eller välja sin favorit från menyn lunch och middag). Dieträtter, glutenfria måltider och vegetariska rätter förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider