The Flag Zurich

Zürich, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Zurich airport (ZRH): 12.7 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • WLAN
  • Parking

Hotellbeskrivning

THE FLAG Zürich ligger i hjärtat av Zürich, en fem minuters bilfärd från både Letzigrund-stadion och Hallenbad Altstetten. Detta hotell ligger 5,6 km från ETH Zürich och 9,3 km från Zoo Zürich.

Under vistelsen kan gästerna avnjuta den rogivande ambiensen i någon av de 101 rummenna. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, tvättservice, en bankettsal och en tvättautomat. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. För parkering står ett garage till förfogande. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I de flesta rummen finns en terrass. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en plattskärmstv och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Ett de rullstolsanpassade rummen är utrustat med ett barriärfritt badrum.

Boendet erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. En solterrass bjuder in till avkoppling. Som möjliga fritidsaktiviteter i huset hör gymnastik samt gym från tredjehandsparter.

Det finns en frukostsal. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider