Zleep Hotel Billund

Billund, Danmark Flagga - Danmark

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Billund (BLL): 1.6 km (4 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 5500

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det här flygplatshotellet i Billund är idealt för affärsresenärer som ankommer till, eller reser från flygplatsen Billund (BLL). Inom några minuter till fots nås förbindelser till kollektivtrafiken.

De 103 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på tre våningsplan och nås lätt med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Bagageförvaring till inrättningen gör hotellet. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På hotellet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet mot avgift. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, transferservice, rumservice och tvättservice. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (avgiftsbelagt). Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I de flesta rummen finns en terrass. I rummen finns en dubbelsäng. För små gäster finns barnsängar. På rummet finns det ett skrivbord. Till rummens fördel räknas en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder familjerum och 103 rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. En solterrass bjuder in till avkoppling. På boendet finns även möjlighet till aktiviteter som ett gym, gymnastik och aerobic, cykelåkning/mountainbikeåkning, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda.

På boendet finns en restaurang (med barnstol), en frukostsal och en bar. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen. Glutenfria måltider och barnmenyer förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider