Amadi Panorama Hotel

Amsterdam, Nederländerna Flagga - Nederländerna

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Amsterdam (AMS): 21.7 km (18 mins)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Amadi Panorama Hotel ligger i Amsterdam (i området Östra Amsterdam), en tio minuters bilfärd från både Amsterdam passagerarterminal och Artis. Detta hotell med exklusiv profil ligger 8,5 km från De Dam och 9,3 km från Leidseplein.

Boendet har 67 rum och en hiss och en reception. Bagageförvaring, kassaskåp och en drickautomat står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, tvättservice och en tvättautomat. Den som vill cykla kan använda sig av cykeluthyrningsservicen och cykelparkeringen. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en queensize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummet finns självklart en dusch. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

På boendet finns ett café och en bar. En innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag serverar dagligen, kulinariska upplevelser.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider