Best Western Plus Park Airport Hotel Arlanda

Stockholm, Sverige Flagga - Sverige

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Arlanda (ARN): 7.3 km (9 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking

Hotellbeskrivning

Best Western Plus Park Airport Hotel ligger i Arlandastad nära flygplatsen, en fem minuters bilfärd från både Märsta Centrum och Arlandastad Golfklubb. Detta hotell med 4 stjärnor ligger 7,2 km från SkyCity och 2,7 km från Scandinavian XPO.

Boendet hälsar gästerna välkomna till ett fyra-våningshus med sammanlagt 124 rum och en hiss. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Boendet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även transferservice, roomservice finns under förutbestämda tider, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de fyra konferensrummen.

Rummen är utrustade med en dubbelsäng och en bäddsoffa. Mot avgift går det att få en extrasäng. Dessutom finns ett skrivbord och ett kassaskåp tillgängligt, mot en extra avgift. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en plattskärmstv och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork och badrockar. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Hotellet erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. Här finns även möjligheten att varva ned med golf, gym, aerobics och en bastu.

Det finns en restaurang. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider