AluaSoul Menorca Hotel (16+)

S'Algar, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • spa
  • Avstånd strand: 1 km
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Hotellbeskrivning

I San Luis ligger AluaSoul Menorca Hotel - Adults Only vid havet, en tio minuters bilfärd från Splash Sur Menorca och Punta Primas strand. Denna resort med exklusiv profil ligger 9,2 km från Es Calo Blanc och 11,4 km från Mahóns hamn.

Hotellet förfogar över 27 sviter och 106 dubbelrum som är anpassade för att gästerna ska kunna avnjuta sina semesterdagar på bästa vis. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Hotellet gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som ett växelkontor, en biluthyrning, medicinsk assistans och tvättservice. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Vid behov står likaså parkeringsplatser (gratis) till resenärernas förfogande. Till hotellets serviceutbud räknas flygbuss. Tack vare cykeluthyrningen kan omgivningarna lätt utforskas (avgiftsbelagt).

För hemtrevliga temperaturer finns luftkonditionering installerat i rummen. Från balkongen eller den privata terrassen till flesta rummens kan gästerna avnjuta den partiella och mycket rogivande havsutsikten. Gästerna sover i en dubbelsäng. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Här finns även en te-/kaffemaskin. Bekvämligheter som en telefon, en plattskärmstv med satellitanslutning och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch, samt hårtork och sminkspegel. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Huset erbjuder 133 rökfria rum.

Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. De olika idrottsaktiviteterna som erbjuds på boendet är tennis, boccia, basket och squash. Hotellet erbjuder bordtennis, dart, bowling, yoga och pilates. Huset förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu och ett ångbad. Mot en kostnad erbjuds även en skönhetssalong och massagebehandlingar. Här organiseras ett underhållningsprogram för vuxna.

På boendet finns en bar och en lobbybar. Gästerna kan inta sina måltider i en av de två trevliga restaurangerna (icke-rökare och buffé). Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och all-inclusive. Till frukost, lunch och middag dukas en lika välfylld som läcker buffé upp för gästerna. Därutöver erbjuder hotellet även snacks. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider