Hotel La Perla

Hurghada, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Hurghada (HRG): 5.4 km (12 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 3,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta strandhotell är centralt beläget och idealt för vuxna med barn. Boendet ligger på en huvudgata, ungefär sex km från centrum Hurghada.

Hotellet har även tre sviter, fem enkelrum och 97 dubbelrum. Receptionen i entrén är bemannad dygnet runt och gästerna kan checka in och ut, när helst det passar dem. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som kassaskåp, rumservice, tvättservice och en frisör. För gästerna är internet tillgängligt (i alla allmänna utrymmen).. Förutom en mataffär och en souvenirshop, finns även en rad andra butiker här. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Balkong är en del av de flesta rummens standard och innebär avslappning på hög nivå. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp och ett minikylskåp. Gästerna har även tillgång till en tvättmaskin. Bekvämligheter som internettillgång, en direktvalstelefon och en TV med satellit-/kabelanslutning bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och hårtork.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Och i poolbaren erbjuds uppfriskande drycker. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med beachvolleyboll. Vattensportentusiaster kan roa sig med vindsurfing, segling och snorkling. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds bordtennis, biljard och dart. Ett wellnessområde med massagebehandlingar finns i huset. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett disco.

På boendet finns ett café och en bar. En rad specialiteter väntar gästerna i en luftkonditionerad restaurang som har en separat rökavdelning. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och all-inclusive. En av alla fördelar med ett all-inclusive-paket är ett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker och snacks. Till frukost och middag kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider