ibis World Trade Centre Dubai

Downtown Dubai, Förenade Arabemiraten Flagga - Förenade Arabemiraten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Dubai (DXB): 19.6 km (28 mins)
  • Flygplats Abu Dhabi International Airport (AUH): 118 km (1 hour 14 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Ibis World Trade Centre Dubai placerar dig mitt i Dubai, en 7 minuters promenad från Dubai World Trade Centre och 12 minuter från Museum of the Future. Detta hotell med spa ligger 3,4 km från Dubai Aquarium and Underwater Zoo och 4 km från Burj Khalifa.

Boendet har även 210 rum. I välkomsområdet kan gästerna checka-in och ut. Till faciliteterna hör bagageförvaring, en bankomat och en drickautomat. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Som ytterligare service erbjuds en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, en tvättautomat och flygbuss. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns ett kök och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. På rummet finns det ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Det finns också ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. En plattskärmstv ingår i rummens grundutrustning. Genom möjligheten att boka en rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum, väntar en bekymmerslös vistelse våra gäster.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med aerobics och spa.

Huset förfogar över en gastronomisk avdelning med en restaurang med luftkonditionering, ett café och en bar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider