ACHAT Hotel Bochum Dortmund

Dortmund, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Düsseldorf (DUS): 51.0 km (42 mins)
  • Lift / Elevator
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotellbeskrivning

Cityhotellet är centralt beläget och idealt för såväl affärsresenärer som för familjer. Boendet ligger i ett lugnt område, ungefär åtta km från Bochums centrum. Den närmsta affären ligger 300 m bort. Till flygplatsen Dortmund (DTM) är det 32 km. Flygplatsen Düsseldorf (DUS) ligger 42 km från boendet.

Hotellet har 108 rökfria rum som lätt nås med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 15:00-11:00 timmar om dygnet. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. Som ytterligare service erbjuds rumservice, en väckningstjänst, tvättservice och en tvättautomat. Det finns även ett cykelförråd som gästerna kan använda. Nyheter från när och fjärran kan inlapas från dagstidningarna. Det finns ett affärsområde med videoprojektor, faxapparat och blädderblock/pennor tillgängligt. Större evenemang kan organiseras med hjälp av konferensservicen. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de fem konferensrummen.

För hemtrevliga temperaturer finns ett golvvärmesystem installerat i rummen. I rummen finns en dubbelsäng. Det är möjligt att boka separata sovrum. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. På rummet finns det ett skrivbord. Utöver det finns ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Något särskilt gästerna i badrummen ett urval av handdukar. Förutom detta finns möjligheten att boka tre rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, en bastu och vandring. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med joggning.

På boendet finns en frukostsal, en bar och en lobbybar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Dieträtter, glutenfria måltider och laktosfri kost förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider