Arion Airporthotel

Wien, Österrike Flagga - Österrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Wien (VIE): 9.1 km (12 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 3,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet i Schwechat hälsar gästerna hjärtligt välkomna. Den närmsta flygplatsen Wien - Schwechat (VIE) ligger ungefär fem km från boendet.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett tre-våningshus med sammanlagt 69 rökfria rum och en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat bidrar till en komfortabel vistelse. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. I hotellet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice och flygbuss. Resande med cykel kan använda det privata cykelförrådet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns ett golvvärmesystem. Till de allra flesta rummens standardutbud finns en terrass som lockar till avkoppling. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Ett wellnessområde med spa finns i huset.

På boendet finns en rökfri restaurang, en frukostsal och en bar. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Frukost, lunch eller middag står till vals. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider