Scandic Gamla Stan

Stockholm, Sverige Flagga - Sverige

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Arlanda (ARN): 43.4 km (39 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta historiska hotell ligger i Stockholm hjärta, i ett historiskt präglat kvarter. Boendet passar för såväl affärsresenärer som för familjer. Flygplatsen Stockholm - Arlanda (ARN) ligger 45 km från boendet.

Detta historiska hotell byggdes år 1600. Boendet har 52 rökfria rum. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, tvättservice, två Konferensrum och ett businesscenter. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena (gratis) kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendet har även en rad affärer. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. Nyheter från när och fjärran kan inlapas från dagstidningarna.

Mot avgift går det att få en extrasäng. På rummet finns det ett skrivbord. Till rummens fördel räknas ett kylskåp. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns ett badkar samt hårtork och sminkspegel till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika.

På terrassen kan gästerna slappa i solen.

Den gastronomiska avdelningen består av en restaurang och ett café. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Glutenfria måltider, vegetariska rätter, ekologisk kost och laktosfri kost förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider