King Solomon Hotel- Golders Green

London, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 100 km (1 hour 20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 2,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta familjevänliga hotell ligger ungefär 20 minuter med bil från London centrum, på en huvudgata. Boendet passar för vuxna med barn. Till flygplatsen London - Heathrow (LHR) är det runt 30 km. Flygplatserna London - London City Airport (LCY) och London - Luton International (LTN) befinner sig ca. 34 km och 45 km från boendet.

De 70 rummen, de sju enkelrummen och de 42 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på tre våningsplan och nås lätt med en hiss. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, rumservice, en faxapparat, en brandvarnare och en rökruta. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns centralvärme. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. En telefon med direktval, en TV-apparat och wifi (avgiftsbelagt) innebär optimal komfort. Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med gym och spa.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Restaurangen har luftkonditionering och barnstolar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider