Dreams Calvia Mallorca

Palma Nova/Magaluf, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • hotell för vuxna
  • Flygplats Mallorca (PMI): 29.2 km (25 mins)

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Ett besök till Dream Calvia Resort & Spa kommer förvandla din semester till en minnesvärd stund. Resorten erbjuder nästintill allt du behöver för en avkopplande semester - pooler, flertalet restauranger, spa, gym och såklart en spektakulär utsikt över medelhavet.

Resorten erbjuder fyra stycken utomhuspooler med ett stort soldäck och trevliga solsängar i en trevlig miljö. Här finns även tillgång till handdukar. För barn erbjuds underhållning och aktiviteter i resortens Explorer’s Club. För de lite äldre barnen finns Core Zone Club - en mötesplats med aktiviteter speciellt framtagna för deras ålder.

På resortens erbjuds du som besökare god smakupplevelse. Här hittar du garanterat något för den hungriga, den tapas-galna vännen eller finsmakaren. På resorten finns även 3 barer, 2 snackbarer och en kafeteria.

Passa på att njuta av en kropps- och ansiktsbehandling i kombination med en visit till resortens välutrustade gym.

Läge

Endast 100 meter från den populära stranden Calvia och en kort promenad från centrala Magaluf.

Så här bor du

I något av resortens 391 nyrenoverade och bekväma rum bor du som en kunglighet. Här blandas modern inredning med harmoniska färger, där du kan koppla av efter en fartfylld dag i Mallorca. Samtliga rum går har balkong, terrass eller havsutsikt för den ultimata upplevelsen.

Rummen är utrustade med bland annat en extra behaglig madrass, dygnet runt rumservice, val av kudde, minibar, gratis WI-FI, 65” smart tv med satellitkanaler, AC och ett stort badrum med regndusch och hygienartiklar. I de dyrare prisklasserna ingår även en kaffemaskin, tillgång till en exklusiv pool och andra område och mycket mer.

Ankomst

Observera att i Magalluf, El Arenal, Playa de Palma på Mallorca och Sant Antoni på Ibiza finns en begränsning för All Inclusive. Maximalt antal alkoholhaltiga drycker per person är begränsat till sex per dag som kan serveras och dessa drycker tillhandahålls endast under lunch och middag (3 vardera)

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider