Apartamentos Gelimar

Puerto Rico, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • Avstånd strand: 500 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 49.3 km (37 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet ligger i ett animerat område, ungefär 800 m från havet, direkt i Puerto Rico. Härifrån kan strandturister ganska lätt gå på upptäcksfärd för att lära känna er semesterort. Nöjen och underhållning nås inom 5 - 10 minuter till fots. Den närmsta flygplatsen Gran Canaria - Las Palmas (LPA) ligger ungefär 54 km från boendet.

Gästerna kommer avnjuta en rogivande vistelse i ett av de 12 lägenheterna som finns på boendet. Vid receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. I lägenhetshotellets finns en garderob, bagageförvaring och ett kassaskåp. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På hotellet finns även ett lekrum och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Ett kylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin ger än mer komfort. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi (gratis). Badrummen har dusch, ett badkar och en bidé. Dessutom ärhårtork till förfogande. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Lägenhetshotellet erbjuder ett omfattande utomhusprogram med aktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis, fiske och ridning, samt: minigolf och golf mot en kostnad. Ett flertal sporter, däribland vattensporter som motorbåtåkning, kanotpaddling och snorkling och vattenskidåkning, vindsurfing, jetskiåkning, trampbåtåkning, segling, katamaransegling och dykning erbjuds (avgiftsbelagt). Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym, bowling och squash. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa och solarium, då samtliga erbjuds. Till nöjesutbidet hör ett disco och en nattklubb.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider