Ocean Drive Ibiza

Ibiza stad, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Ibiza (IBZ): 10.7 km (13 mins)
  • Nightclub
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta boutiquehotell är idealt för strandturister. Boendet är placerat i närheten av gamla stan Ibiza stad, ca. 200 m från en strand.

Hotellet som erbjuder 40 rökfria rum befinner sig i en byggnad med fyra våningsplan. Byggnaden är utrustad med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Inrättningen har likaså bagageförvaring och en bankomat. Gästerna kan likaså använda sig av internet-uppkopplingen (wifi) (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. I boendet finns ett TV-rum. De som anländer med egen bil kan använda sig av boendets parkeringsplatser. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Nyheter från när och fjärran kan inlapas från dagstidningarna. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och fotokopiator tillgängligt.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och centralvärme. De flesta rummen vetter med sidan mot havet. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, satellit-TV och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en bidé och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika.

En solterrass bjuder in till avkoppling. För den som har lust att aktivera sig erbjuds golf och fiske. Med aktiviteter som jetskiåkning, segling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. I wellnessavdelningen behöver en inte välja emellan spa, skönhetssalong och massagebehandlingar, då samtliga erbjuds. I miniklubben tas barnen omhand med omsorg.

På boendet finns ett café, en bar och en lobbybar. I den luftkonditionerade och rökfria restaurangen kan gästerna avnjuta en rad specialiteter. Med en rik bufféfrukost (både för morgonpigga och morgontrötta) garanteras en bra start på dagen. Till lunch och middag står valet mellan en rad a la carte-rätter. Restaurangen erbjuder även glutenfria måltider. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider