Hotel NH Las Palmas Playa Las Canteras

Las Palmas stad, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 27.0 km (27 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell, är idealt för strandturister, i Las Palmas, omedelbart på sandstranden. Endast ett fåtal minuter från boendet ligger en rad affärer såväl som förbindelser till kollektivtrafiken. Flygplatsen Gran Canaria - Las Palmas (LPA) ligger 25 km bort.

Hotellet som erbjuder 10 enkelrum och 57 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sju våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. En garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även en tidningskiosk och ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett minikylskåp. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder rökfria rum och ett rum där rökning är tillåten.

På hotellet finns även möjlighet till aktiviteter som vattenskidåkning, surfing, vindsurfing, ett gym och spa, dykning, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda. Underhållning erbjuds dessutom i form av en nattklubb.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Huset erbjuder följande måltidspaket: övernattning med frukost och halvpension. En innehållsrik frukostbuffé garanterar en bra start på dagen. Lunchen serveras som à la carte och under kvällarna står valet mellan à la carte och meny.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider