Anatolia Hotel

Thessaloniki, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • spa
  • Avstånd strand: 27 km
  • Flygplats Thessaloniki (SKG): 24.3 km (30 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotellet tillhör 4-stjärns kategorien ligger i Thessaloniki. Den närmsta flygplatsen är Thessaloniki (SKG).

Boendet har 60 rum, sju juniorsviter och två sviter som lätt nås med en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Inrättningen har likaså bagageförvaring och ett kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På hotellet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet utan avgift. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Det finns också ett strykjärn med strykbräda och en byxpress. Bekvämligheter som en telefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio, en DVD-spelare och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. I badrummet finns en dusch samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning och ridning. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och gymnastik. Huset förfogar över en wellnessavdelning med spa, en bastu, ett ångbad och en hamam. Även massagebehandlingar finns att nyttja (avgiftsbelagt). Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Dieträtter och glutenfria måltider förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål. Här finns ett brett urval av alkoholfria drycker att välja från.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider