Pullman Phuket Panwa Beach Resort

Cape Panwa, Thailand Flagga - Thailand

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Flygplats Phuket (HKT): 43.3 km (58 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • Water park

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Denna club-resort ligger på en huvudgata på ön Phuket. Flygplatsen Phuket (HKT) ligger 30 km från boendet.

I de 19 juniorsviterna, de åtta sviterna, de 211 enkelrummen och de 8589 dubbelrummen råder semestertider. För ytterligare plats och komfort erbjuds även boenden i de 29 villorna / husen. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. Till faciliteterna hör även bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Semesterortens faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Förutom en souvenirshop, finns även en rad andra butiker här. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. På anläggningen finns även en tidningskiosk, ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på resortens. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, en kostnadspliktig barnpassingsservice, en barnvakt, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en piccoloservice och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de tre konferensrummen.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Mot avgift finns extra- eller barnsängar tillgängliga för de små medresenärerna. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en DVD-spelare och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum, 211 rökfria rum och ett rum där rökning är tillåten.

I poolområdet med två utomhuspooler och en inomhuspool ombesörjer det sunda saltvattnet för en gottgörande badupplevelse. Ett badområde för barn finns likaså. Bubbelpoolen lockar till välgörande avkoppling för gästerna, men här väntar även roligheter i vattenrutschkanan och uppfriskande drycker i poolbaren. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. Semesterorten erbjuder ett omfattande sportprogram utomhus med tennis, beachvolleyboll, fiske och ridning. Med aktiviteter som vindsurfing, kanotpaddling, segling, katamaransegling, kajakpaddling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Med ett gym, biljard, yoga och gymnastik på boendet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. På semesterorten finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, massagebehandlingar och hydroterapibehandlingar. Om föräldrarna har svårt att varva ned kan barnen komma med i det roliga och färgsprakande lek- och underhållningsprogrammet.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Gästerna kommer skämmas bort kulinarisk i en av de två luftkonditionererade restaurangerna. Här råder rökförbud, men det finns separata rökavdelningar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension, helpension och all-inclusive. All-inclusive-gäster erbjuds en rad erbjudanden som ett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Till frukost och middag kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Därutöver erbjuder semesterorten även picknick.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider