Aminess Laguna Hotel

Novigrad, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Zagreb Airport (ZAG): 283 km (3 hours 1 min)

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Aminess Laguna Hotel ligger inbäddat i grönska med utsikt över havet, granne med Aminess Maestral och dryga kilometern från Novigrads historiska stadskärna. Dit kan du promenera längst strandpromenaden eller ta det lilla turisttåget från hotellet.

Pooler och strand

Hotellets poolområde består av en stor friformad pool och separat barnpool. Kring poolområdet finns solterrass med solstolar och parasoll. Från poolområdet släntrar du ner till stranden på några minuter.

Vid stranden finns en skön infinity pool med soldäck och beachbaren, Punto Mare Fun & Beach Zone, som är en avslappnad samlingsplats med musik och snacks. Vid stranden finns också en badpir som sticker ut i havet samt klapperstensstranden som har fått utmärkelsen Blue Flag för sitt rena och klara vatten.

Aktiviteter för hela familjen

Aminess Laguna passar dig som vill ha en aktiv semester. Här finns möjligheter att vindsurfa, spela tennis och fotboll eller hyra cyklar och utforska närområdet längs de fina cykellederna. Kitesurfing är populärt här och du kan även paddla kajak, åka jetski och hyra pedalbåt.

Reser du med barn kan du låta hotellets eget team hitta på roliga aktiviteter som t.ex. lekar och tävlingar. Hotellet har lekplats och en miniklubb.för de minsta.

En fin utflykt är till Aquapark Istralandia, den populära vattenparken. Dit är det ca fem kilometer. Du kan boka taxi och köpa biljett i receptionen.

Restauranger och barer

Har du bokat med frukost eller halvpension är det är i bufférestaurangen som måltiderna serveras. Mycket av det du ser och smakar på är lokalproducerat och kommer från Istriens bördiga inland. Har du bokat halvpension ingår det måltidsdryck till middagen (för vistelse fram till 16/5 och från 16/9). Då kan du välja bland lokala viner, öl, läsk och mineralvatten.

Hotellet har en lobbybar med terrass och uteservering.

Inom området finns även restaurang Oliveto som har en terrass med utsikt över havet och poolområdet. Blir du sugen på grillat kan du prova restaurang Sirena.

På kvällarna ordnar hotellet ofta underhållning med liveband som spelar på terrassen.

I Novigrads historiska centrum finns flera trevliga och mysiga restauranger, caféer och glassbarer.

Så här bor du

Prydliga rum med något enklare inredning. De flesta rumstyperna med balkong. Kassafack finns i receptionen. Fritt wifi i rummen och i lobbyn. Luftkonditionering, uppvärmning, sat-tv, telefon, Internet, hårtork, bad/dusch och wc.

Byggnadens faciliteter

Reception, restaurang, frukostrum, utomhuspool, solstolar, strandservice (mot avgift), tennis (mot avgift), bar, underhållning, Wi-Fi, parkering (mot avgift), lekplats.

Tillval

Barnsäng förbokas, gratis. Husdjur mot avgift, € 15/dag.

Annat

Daglig städning ingår. Sänglinne och handdukar ingår. Turistskatt ingår.

4 våningar, hiss.

Frinätter

15% rabatt i perioden 5/5-29/5 2024.

Ankomst

Reception 24 tim. Incheckningstid: 15:00, utcheckningstid: 10:00.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider