Golden Odyssey Hotel

Kolymbia, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 1000 m
  • Flygplats Rhodos (RHO): 28.3 km (31 mins)

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Golden Odyssey ligger fridfullt i Kolymbia omgiven av olivodlingar och fält. Hotellet är en av Solresors nyheter inför sommaren 2024 och med vattenrutschkanor och all inklusive kommer hela familjen trivas!

Med fyra rymliga pooler fördelade mellan byggnaderna finns det både utrymme för avkoppling och aktiviteter. Vid ett av poolområdena finns två separata pooler med vattenrutschkanor för stora som små.

Hotellet ordnar olika aktiviteter och kvällsunderhållning 6 dagar i veckan mellan juni och september. Utöver de olika aktiveter finns både pingis, tennisbana och biljard.

Rummen är utspridda i vackra omgivningar med trädgårdsytor och poolområden. Standardrummen är på cirka 22 kvadratmeter och har antigen balkong eller terrass. Vissa standardrum vetter ut mot poolområden. Familjerummen som består av ett större rum varierar i storlek från 27 till 32 kvadratmeter och de flesta är på markplan med terrass. Luftkonditionering i alla rum och aktivt mellan mitten av juni till och med mitten av september. Badrum med dusch.

Hotellets restaurang erbjuder måltider i buffetformat, middagar med olika temakvällar. För att släcka törsten finns flera barer på hotellområdet. Vid poolbaren ordnas glass mellan klockan 12 – 17.

Mellan klockan 10 – 23 ingår obegränsat med lokala förfriskningar som öl och vin samt alkoholfria drycker och mellan klockan 17 – 23 ingår även lokala drinkar.

För den som spendera dagen på stranden ordnar hotellet gratis transport flera gånger per dag.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider