Caramel Grecotel Boutique Resort

Adele, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 100 m
  • Flygplats Kreta Heraklion (HER): 74.8 km (1 hour 3 mins)
  • Flygplats Kreta Chania (CHQ): 74.8 km (1 hour 14 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta boutiquehotell befinner sig Adele, direkt vid havet, till centrala Adele är det ca. åtta km. Semesterorten är därmed det ideala boendet för de som söker lugn, men även för strandturister, familjer och unga människor. De närmsta inköpsmöjligheterna har gästerna en kort bit bort: åtta km.

I de 54 sviterna råder semestertider. För ytterligare plats och komfort erbjuds även boenden i de 15 villorna / husen. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Anläggningen gäster får en välkomstdryck vid ankomsten. Bagageförvaring till inrättningen gör boendet. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). I souvenirbutiken finns möjligheten att köpa med sig några minnen hem. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I resortens finns ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en kostnadspliktig barnpassingsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, en kostnadspliktig roomservice, en väckningstjänst, tvättservice och en piccoloservice. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen (avgiftsbelagt). Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat och fotokopiator tillgängligt.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. I de flesta boendena kan gästerna avnjuta havsutsikten från sin balkong eller terrass. Rummen är inredda med såväl kingsizesäng som bäddsoffa. Det är möjligt att boka separata sovrum. Både extrasäng och barnsäng kan ordnas. Ett kassaskåp och en minibar erbjuds mot en extra kostnad. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Här finns även en telefon, satellit-TV, en spelkonsol och wifi (gratis). Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. Ett urval av kuddar utlovar härligt välbefinnande. Badrummen har dusch och ett bubbelbadkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Anläggningen erbjuder familjerum och rökfria rum.

Välgörande simförnöjelser väntar gästerna i saltvattenbassängen i utomhusområdet. Solstolar och parasoll garanterar härlig avslappning. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. Semesterorten erbjuder diverse sportaktiviteter, däribland boccia, cykelåkning/mountainbikeåkning och ridning som kan nyttjas mot en extra avgift. Med vattengymnastik och trampbåtåkning, bananbåtåkning, segling och dykning får även vattensportentusiaster valuta för pengarna. Även dessa aktiviteter är belagda med en avgift. Med ett gym, bordtennis, dart, yoga och pilates på boendet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. Wellnessavdelningen erbjuder skönhetssalong och massagebehandlingar (avgiftsbelagt). Små som stora gäster har likaså möjligheten att spana in boendets olika underhållningsprogram (gratis).

Semesterorten förfogar över en lobbybar. I restaurangen (icke-rökare, à la carte och barnstol) kommer gästerna skämmas bort. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. En kontinental frukost från buffén eller som á la carte garanterar en bra start på dagen. Som frukost, lunch och middag erbjuds a la carte-rätter. Till middag finns än fler rätter att välja på, från menyn. Det finns dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och laktosfri kost. Mot en kostnad förbereder köket även barnmenyer. För de små finns bebismat att tillgå (på begäran). Därutöver erbjuder semesterorten även snacks. En särskild attraktion är matlagningsshowen där gästerna kan följa kockarnas spännande arbete. Mot en extra avgift kan man även alkoholfria drycker och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider