Barcelona House

Barcelona, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Barcelona (BCN): 14.3 km (18 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Smoke-free

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell är idealt för familjer, Barcelona historiska centrum, ungefär en km från stranden. Den närmsta affären ligger 500 m bort. Den närmsta flygplatsen är Barcelona (BCN) som ligger ungefär 35 km bort.

De 58 rökfria rummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningsplan och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Hotellet erbjuder bagageförvaring, ett kassaskåp, en bankomat, en brandvarnare och en rökruta. Till inrättningen hör en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är rullstolsanpassade. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). Cyklar kan ställas i cykelförrådet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Balkong är standard i flesta rummens. I rummen finns en dubbelsäng. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och en telefon till gästerna. Dessutom är rullstolsanpassade rum bokningsbara. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. I fritidsområdet erbjuder boendet cykelåkning/mountainbikeåkning. Mot en extra kostnad kan en även aktivera sig med ett gym.

Den gastronomiska avdelningen består av ett café. I den rökfria restaurangen finns barnstolar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider