Hotel Casa del Embajador

Playa Blanca, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Lanzarote (ACE): 29.1 km (31 mins)
  • Indoor Pool
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotellbeskrivning

Hotellet tillhör 4-stjärns kategorien ligger i Playa Blanca, omedelbart på stranden. Boendet har mycket goda förbindelser till kollektivtrafiken, med anslutningar inom 500 m.

Strandhotellet uppfördes 1916. I detta hus har gästerna sviter och 12 dubbelrum att välja på. Här finns en reception. På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som bagageförvaring, kassaskåp, ett TV-rum, ett lekrum, en biluthyrning, tvättservice och en tvättautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

I rummen finns en fläkt vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. En av rummens stora fördelar är havsutsikten. I rummen finns en dubbelsäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även ett kylskåp. Bekvämligheter som en direktvalstelefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis) bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. En dusch, badkar och bidé tillhör badrummens interiör. Även hårtork och badrockar finns här. Boendet erbjuder rökfria rum.

Bassängerna inomhus och utomhus passar bra för både avslappning och regelmässig vattenträning. På terrassen finns bekväma solstolar. Här finns även möjligheten att varva ned med tennis, vindsurfing, snorkling, dykning och solarium.

Det finns en bar. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider