Aragosta Hotel & Restaurant

Durres, Albanien Flagga - Albanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Tirana (TIA): 32.6 km (36 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger vid havet och 200 meter från stadens centrum. Strandhotellet har ett mycket bra läge i närhet till den gamla delen av staden. Det arkeologiska museet och amfiteatern ligger båda cirka 5 minuters promenad bort. Staden Tirana ligger cirka 30 km från stadshotellet och Tirana-Tinas Mother Teresa flygplats ligger cirka 30 km bort.

18 rum är fördelade på 4 våningar och kan nås med hiss. Den vänliga personalen i receptionen svarar gärna på alla frågor. Bagageförvaring, värdeskåp, valutaväxling och bankomat finns tillgängliga. Trådlöst internet gör att gästerna kan hålla sig uppkopplade under semestern. Resedisken erbjuder hjälp med att boka utflykter. Hotellet erbjuder olika faciliteter för gäster med funktionshinder. Rullstolsanpassade faciliteter finns tillgängliga. Ett antal butiker, inklusive en stormarknad, är perfekta för shopping eller bara surfa. På hotellets område finns en lekplats och en härlig trädgård. Ytterligare faciliteter inkluderar ett TV-rum. Gster som anlnder med bil kan parkera sina fordon i garaget eller p parkeringen. Andra tjänster inkluderar en 24-timmars säkerhetsservice, en biluthyrningsservice, medicinsk hjälp, en transferservice, rumsservice, en tvättservice, en myntdriven tvättstuga och en hotellbuss. Det finns gratis dagstidningar. Businesscentret finns till hands för gästernas affärsbehov och har en fax.

Luftkonditionering och centralvärme säkerställer att rummen håller behagliga temperaturer. Du kan njuta av havsutsikten från en balkong eller terrass. Rummen har en dubbelsäng, en queen size-säng eller en king size-säng. Barnsängar kan begäras för yngre gäster. Ett värdeskåp, en minibar och ett skrivbord finns också. Gästerna kommer också att hitta ett kylskåp som ingår i standardfunktionerna. Ytterligare bekvämligheter inkluderar ett strykjärn och en byxpress. Rummen är utrustade med telefon med direktanknytning, TV, stereo och WiFi, och erbjuder många sätt för gästerna att hålla sig uppkopplade och underhålla. Hårtork och telefon finns i badrummen som är utrustade med dusch och badkar. Hotellet har familjerum och rökfria rum.

Gästerna kan njuta av ett uppfriskande dopp i utomhuspoolområdet. Solstolar och parasoller finns tillgängliga på solterrassen. Bubbelpoolen i poolområdet utlovar ren avkoppling. Det finns många sätt att koppla av eller hålla sig aktiv på hotellet, inklusive fiske, ett gym och ett spa. Fritidsfaciliteter inkluderar levande musik, en dansklubb och en nattklubb.

Olika matställen finns tillgängliga, inklusive en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Cateringalternativen inkluderar bed and breakfast, halvpension och helpension. En läcker och varierad buffé tillagas till frukost och lunch varje dag, och en fast meny kan beställas till lunch och middag. Dietmåltider och vegetariska rätter kan tillagas på begäran. Hotellet erbjuder även speciella cateringalternativ.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Retur

Tillgängliga rumstyper och måltider