Bella Vista Resort Hurghada

Hurghada, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Hurghada (HRG): 7.6 km (15 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta charmhotell ligger direkt vid havet. Det ligger i centrum Hurghada, i ett livligt område med inköpsmöjligheter och underhållning. Detta är en ideal utgångspunkt för strandturister, sportiga och aktiva turister eller familjer som vill lära känna sin semesterort. Endast ett fåtal meter från boendet finns restauranger, barer och affärer.

Boendet har tre juniorsviter, 24 enkelrum och 243 dubbelrum. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Bagageförvaring, kassaskåp och en bankomat bidrar till en komfortabel vistelse. Med internet-anslutning kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Semesterortens faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. I semesteranläggningens finns ett lekrum. På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, en dygnet-runt-öppen-roomservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och ett centralstyrt värmesystem att tillgå. På balkongen eller terrassen kan gästerna koppla av ordentligt. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns även en direktvalstelefon och en plattskärmstv med satellitanslutning. I badrummet finns en dusch och hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

De vuxna kan simma i utomhuspoolen och barnen kan bada i plaskdammen. En solterrass bjuder in till avkoppling. Och i poolbaren erbjuds uppfriskande drycker. Den som inte vill avstå från sport under resan kan roa sig med beachvolleyboll, samt ridning. För gästerna sker detta mot en extra kostnad. Vattensportentusiaster kan roa sig med snorkling, dykning och vattenaerobic. Boendet erbjuder gym, bordtennis, biljard, dart och bordsfotboll. Små som stora gäster har likaså möjligheten att spana in boendets olika underhållningsprogram.

På boendet finns sex restauranger, en bar och en lobbybar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och all-inclusive. Till frukost (morgonpigga och långsovare), lunch- och middag kan gästerna avnjuta buffén eller välja rätter från a la carte-utbudet (middag). Glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder semesterorten även snacks. Anläggningen har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider