HM Balanguera

Palma stad, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Avstånd strand: 3 km
  • Flygplats Mallorca (PMI): 14.1 km (14 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Bar
  • distance_city: 100

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotellet ligger i Palma de Mallorca. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger ungefär tre km från stranden. I närheten finns en rad affärer. Flygplatsen Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) ligger 10 km bort.

Hotellet förfogar över 40 rum, fem enkelrum och 33 dubbelrum som är anpassade för att gästerna ska kunna avnjuta sina semesterdagar på bästa vis. Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Inrättningen tillhandahåller bagageförvaring. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. På lekplatsen kan barnen leka så mycket de vill. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Vid behov står likaså parkeringsplatser till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, tvättservice, en tvättautomat och en hotelldoktor. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med videoprojektor och faxapparat tillgängligt. För konferenser, föredrag eller sammanträden står två rum till förfogande.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. I rummen finns en dubbelsäng. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Det lilla extra som en telefon, satellit-TV och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I serviceutbudet ingår även slutrengöring. I badrummet finns ett badkar samt hårtork och badrockar till gästerna. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Här finns även möjligheten att boka ett rullstolsanpassat rum med barriärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökfria rum.

De vuxna kan simma i utomhuspoolen och barnen kan bada i plaskdammen. Till gästerna finns också parasoller. Olika fritidsmöjligheter som erbjuds i huset är cykling/mountainbikeåkning, gym, spa och massagebehandlingar, såväl som golf och solarium (av externa arrangörer).

På boendet finns en frukostsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag. Boendet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider