Hotel Sol Umag & Residence

Umag, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • Avstånd strand: 1000 m
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/kroatien/istrien/umag/hotel-sol-umag-residence/
  • DistanceToTown: 1,5 km
  • DistanceToBeach: 1 km

Hotellbeskrivning

Hotel Sol Umag & Residence har ett underbart läge - bara ett stenkast från havet i utkanten av pittoreska Umag. Hotellet består av två delar som sammanlänkas av en gångstig – en hotelldel med olika faciliteter samt det nyrenoverade residenset. Här finns allt från pooler och uteservering med havsutsikt till spaavdelning och olika aktiviteter.

Koppla av vid havet i vackra Umag. På Hotel Sol Umag & Residence får du det bästa av allt – du bor intill havet och kan gå sköna promenader längs kustlinjen och enkelt ta ett dopp i det blå. Du har dessutom bara en dryg kilometer till Umags mysiga stadskärna. På hotellområdet kopplar du av i den stora spaavdelningen eller vid poolområdet med havsutsikt - här finns en vanlig pool och en barnpool. Om du vill varva lata dagar med aktiviteter finns det också många olika alternativ.

Aktiviteter på hotellet och i närheten
På Hotel Sol Umag & Residence finns både gym och löparspår samt ett aktivitetsprogram som bland annat inkluderar vattenaerobics och stretching. I närområdet finns också vattensporter, tennisbana och beachvolleyboll mot en avgift.

För leksugna barn i åldrarna 5-12 år* erbjuder hotellet också en internationell barnklubb och på kvällarna anordnas underhållning med livemusik, dans eller framträdanden*.
* Gäller mitten av juni till mitten av september.

Restaurang
Här njuter du av god mat och dryck i bufférestaurangen, där du också ser maten tillagas i det öppna köket. Här finns även en à la carte-restaurang, León d'Or, en lobbybar samt en snackbar vid poolen. Du kan välja antingen frukost eller halvpension när du bokar din vistelse här.

Hälsocentrum och spa
På hotellområdet hittar du också Istrian Relax Village - ett vackert och harmoniskt inrett hälsocentrum och spa. Här finns flera avkopplande alternativ för en komplett semester, exempelvis en så kallad ”blue cave whirlpool”, en relaxavdelning, finsk bastu samt en istrisk så kallad biobastu med lavendel- och rosmarindofter. Passa också på att toppa upplevelsen med en massage eller en skönhetsbehandling.*
* Avgift tillkommer för hälsocentrum och spa samt massage och behandlingar.

Rummen
På Hotel Sol Umag & Residence bor du i eleganta och moderna enkelrum eller dubbelrum (clas-sic eller premium). I residensdelen är rummen dessutom nyrenoverade. Rummen har balkong, tv, telefon, gratis WiFi, minibar (avgift), kassafack (avgift), luftkonditionering samt badrum med badkar och hårtork. I hotelldelen finns även roomservice mot en avgift.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider