Hotel Adler

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Prag (PRG): 17.8 km (29 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

I Prag-området Prags stadskärna ligger Hotel Adler - Czech Leading Hotels, en kvarts promenad från Torget i Gamla Stan och Det dansande huset. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,8 km från Wenceslas-torget och 1 km från Astronomiska uret i Prag.

Boendet har 55 rum och en hiss och en reception. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. Som ytterligare service erbjuds en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder rökfria rum och rökrum.

Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med cykelåkning/mountainbikeåkning.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider