Scandic Marski

Helsingfors, Finland Flagga - Finland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Flygplats Helsingfors-Vanda (HEL): 19.4 km (31 mins)
  • WLAN

Hotellbeskrivning

Konferenshotellet i kategorin första klass är idealt för affärsresenärer och ligger i Helsingfors hjärta.

Hotellet uppfördes helt nyligen – år 2019. Gästerna kommer avnjuta en rogivande vistelse i ett av de sex juniorsviterna och de 69 dubbelrummen som finns på boendet. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Bagageförvaring, en faxapparat, en tvättautomat och en brandvarnare står till förfogande för gästerna. En drickautomat till inrättningen gör boendet. Med internet-anslutning (gratis) kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Information om utflyktsmål får gäster vid resedisken. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. För små gäster finns dessutom en skojig lekplats. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummen finns hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Huset erbjuder rökrum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och aerobics.

På boendet finns ett café och en pub. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen. Glutenfria måltider, vegetariska rätter och laktosfri kost förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider