Cabinn Scandinavia Hotel

Köpenhamn, Danmark Flagga - Danmark

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Kastrup/Köpenhamn (CPH): 13.6 km (24 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 3,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet erbjuder ideala omgivningar för affärsresenärer och befinner sig ungefär 1,5 km från Frederiksberg livliga och populära centrum. Flygplatsen Kopenhagen (CPH) ligger 15 km från boendet.

Hotellet som erbjuder lägenheter, 201 enkelrum och 201 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fem våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Att receptionen är öppen dygnet runt innebär flexibilitet vid in- och ut-checkning. Boendet erbjuder även en garderob, bagageförvaring och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. I boendet finns ett TV-rum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). På hotellet erbjuds även medicinsk assistans, tvättservice och en tvättautomat.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Här finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning och gym.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal och en bar. En innehållsrik frukostbuffé lockar de mest morgontrötta gästerna ur sängen. Därutöver erbjuder boendet även snacks.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider