Mandarin Oriental Munich

München, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Munchen (MUC): 37.8 km (33 mins)
  • AirCondition
  • Internet
  • Restaurant
  • Pool
  • Bar

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Centralt beläget, men ändå lugnt undangömt på en sidogata nära den berömda Maximilianstrasse, Mandarin Oriental, München är en elegant pärla, som kombinerar tidlös, sofistikerad charm med en modern, modern design och subtila orientaliska accenter. Hotellet erbjuder den högsta nivån av personlig service i själva stadens centrum och är hem för ett urval av eleganta, eleganta restauranger och barer, inklusive Matsuhisa. München av den världsberömda kocken Nobu Matsuhisa. Hotellets eleganta och rymliga 48 rum och 25 sviter erbjuder det finaste inom internationell lyx och har tillsammans med det fantastiska taket utsikt som sträcker sig över de pittoreska omgivningarna i gamla stan.

Lagom till sitt 20-årsjubileum som en Mandarin Oriental-fastighet genomgick hotellet sin mest omfattande renovering och har nu avslöjat alla nya rum och sviter.

Från ett operahus till en av stadens finaste adresser

Byggd 1880, ursprungligen värd för stadens balsal, blev nyrenässansbyggnaden ett hotell 1990 och drevs av Rafael Hotel Group innan Mandarin Oriental Hotel Group tog över 2000. Mandarin Oriental, München etablerade sig snabbt och representerar numera en av de bästa adresserna i den bayerska huvudstaden. Samtidigt som Mandarin Oriental erbjuder den legendariska och opretentiösa Mandarin Oriental-servicen, erbjuder Mandarin Oriental, München dessutom moderna bekvämligheter för att säkerställa den komfort och bekvämlighet som man kan förvänta sig av ett modernt lyxhotell i världsklass.

Att leva bekvämt och med stil

Vart och ett av hotellets Vart och ett av de 48 gästrummen och 25 sviterna har en välorkestrerad blandning av stilar, färger och mönster, som kombinerar möbler med historiskt arv med ett fräscht och modernt utseende och färgschema. Konstkoncepten kan avnjutas i varje rum, som har individuella bergsbilder av den lokala konstnären Felix Rehfeld, som hyllar Münchens geografiska läge som porten till Alperna. Konsten i alla sviter inkluderar ett bergsmassiv exklusivt tillverkat för hotellet av den kungliga bayerska porslinstillverkaren Nymphenburg.

Som en del av bekvämlighetskonceptet har alla engångsartiklar i plast, rummen och badrummen, ersatts med hållbara alternativ.

Ät och drick på Mandarin Oriental, München

Med öppnandet av restaurangen Matsuhisa, Munich i november 2015 introducerade Mandarin Oriental, Munich det prisbelönta köket av internationellt hyllade kocken Nobuyuki (Nobu) Matsuhisa till München och Tyskland. Den följer samma framgångsrika format som Matsuhisa Beverly Hills och dess andra exklusiva beroenden runt om i världen. Chefskocken Shigeru Fujitas meny erbjuder Nobus berömda japansk-peruanska köket, med tonvikt på fisk och skaldjur, och innehåller signaturrätter som den legendariska Black Cod och Yellowtail Sashimi med Jalapeños, såväl som traditionellt tillagad Sushi. Matsuhisa, München har öppet dagligen för middag.

I anslutning till den rymliga lobbyn är The Lounge den idealiska tillflyktsort och mötesplats för hotellets gäster. Dominerande färger är guld, ljust grönt och lila. Kaffe, afternoon tea och internationella snacks serveras hela dagen med säsongsmässigt varierande lunchmenyer. Den nyligen inrättade Mandarin Cake Shop erbjuder läckra hemgjorda kakor och bakverk av kocken Pâtissier Jana Mertens.

Särskilt populär under sommarmånaderna, Mahjong Roof Garden på toppen av åttonde våningen erbjuder hisnande 360-graders utsikt över stadsbilden och Alperna. Mahjong är öppet dagligen från maj till september.

Sent på natten erbjuder Ory Bar ett brett utbud av cocktails och drinkar i kombination med moderna varianter av klassiska bar-maträtter. Kännetecknad av högklassiga material, en generös geometri och en avantgardistisk atmosfär, vilket resulterar i en representativ elegans, lyckas Baren matcha den representativa elegansen i Mandarin Oriental, München.

Privata evenemang @ Mandarin Oriental, München

På första våningen, Mandarin Oriental, München erbjuder tre rum för privata evenemang och exklusiva möten för upp till 150 personer. Varje utrymme drar nytta av naturligt dagsljus, luftkonditionering, höghastighetsinternet och Wi-Fi. Gästerna kan välja mellan olika kök, vilket gör banketterbjudandet på Mandarin Oriental, München mycket speciellt och unikt. Det finns den japansk-peruanska Matsuhisa-maten samt klassiska internationella rätter. Hotellets eventutbud kan kombineras med lunch, middag eller cocktailmottagningar i någon av de nya faciliteterna, som Matsuhisa, Munich eller The Terrace. Under renoveringen av alla allmänna utrymmen fick rummen ett distinkt nytt utseende, inklusive moderna möbler och påkostade tapeter.

Håll dig aktiv på resor

Hotellets elegant designade fitness- och hälsocenter (150m2) ligger på hotellets bottenvåning. Gymmet har ett brett utbud av toppmodern utrustning från TechnoGym och en Kinesis Wall. En personlig tränare kan bokas på individuell begäran via conciergen. Hälsoavdelningen har ett ångbad och en finsk bastu.

München erbjuder olika möjligheter för passionerade joggare i den populära parken Englischer Garten eller längs floden Isar. Lämpliga vägar kan fås genom att fråga hotellets concierge.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider