Munich Inn Design Hotel

München, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Munchen (MUC): 41.6 km (38 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking

Recensioner

| 3,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Munich Inn Design Hotel placerar dig i hjärtat av München, och du är inte mer än en fem minuters bilfärd från Viktualienmarkt och Englischer Garten. Detta hotell ligger 2,7 km från Deutsches Museum och 2,8 km från Hofbräuhaus.

I detta hus står 82 rum till förfogande för gästerna. Här finns både en hiss och en reception. Boendet förfogar över servicetjänster som ett kassaskåp, en teatersalong och en brandvarnare. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen.

För hemtrevliga temperaturer finns centralvärme installerat i rummen. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Som del av hotellets utbud och rummen faciliteter finns även en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis). Badrummet har en dusch och ett badkar och förfogar över hårtork. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

För den som har lust att aktivera sig erbjuds tennis och beachvolleyboll. Med aktiviteter som kanotpaddling, segling, katamaransegling, kajakpaddling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Fitness-rummen är perfekt anpassade till omväxlande träningspass.

Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider