K+K Hotel Fenix

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Flygplats Prag (PRG): 18.5 km (32 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell i 4-stjärns kategorin ligger i centrala Prags. Inom ungefär 1,5 km nås en målerisk flodbank. Den närmsta flygplatsen Prag (PRG) ligger ungefär 15 km från boendet.

De 128 rökfria rummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningar och nås lätt med en hiss. Receptionen är bemannad dygnet runt. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. I hotellet finns ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, medicinsk assistans, transferservice, översättningstjänster, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de två konferensrummen.

Det erbjuds rum med luftkonditionering, ett golvvärmesystem, en fläkt, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. I de flesta rummen finns balkong. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng, en queensize-säng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin ger än mer komfort. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en stereoanläggning, en CD-spelare och wifi innebär att njutning står på schemat. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Hårtork, sminkspegel och badrockar finns också. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. En bubbelpool lockar till sköna stunder. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, tennis och volleyboll. Vattensportentusiaster kan roa sig med kajakpaddling och snorkling. Huset erbjuder gym, biljard, yoga, gymnastik och aerobics. På boendet finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, skönhetssalong, massagebehandlingar och solarium. En miniklubb och ett disco innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en matsal, en frukostsal och en bar. I den rökfria restaurangen finns barnstolar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna. Restaurangen erbjuder även dieträtter. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider