Corfu Palace Hotel

Gouvia, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Korfu (CFU): 2.5 km (7 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Corfu Palace ligger i hjärtat av Korfu, ett stenkast från Ionian Sea och en 4 minuters promenad från Garitsa Grove. Detta hotell med 5 stjärnor ligger 3,1 km från Korfus hamn och 24,3 km från Paleokastritsa strand.

I de 106 rummen kommer gästerna känna sig till freds. Vid receptionen står den vänliga personalen till förfogande. Semesterorten erbjuder rumservice, en väckningstjänst, en frisör och en bankettsal. För bokning av utflykter står en resedisk till gästerna förfogande. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Gästerna sover i en kingsize-säng. Vid behov kan barnsängar begäras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även en direktvalstelefon, en plattskärmstv med satellit-/kabelmottagning, en väckarklocka och wifi (gratis). Med uppbäddningsservicen har gästerna ytterligare ett komforterbjudande att välja på. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns hårtork och badrockar. Kosmetika och ett urval av handdukar ordnar med särskild komfort i badrummen. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Välgörande simförnöjelser väntar gästerna i saltvattenbassängen i utomhusområdet. På solterrassen finns både solstolar och parasoller. Och i poolbaren erbjuds uppfriskande drycker. Semesteranläggningen erbjuder diverse sportaktiviteter, däribland ridning, tennis och golf som kan nyttjas mot en extra avgift. Vattensportentusiaster blir säkerligen glada av att höra utbudet av vindsurfing. Boendet förfogar över en wellnessavdelning med en bastu, en skönhetssalong och massagebehandlingar. Även solarium finns att nyttja (avgiftsbelagt). Som ytterligare underhållning finns ett kasino.

Den gastronomiska avdelningen består av en bar. I de tre rökfria restaurangerna välkomnas gästerna till en trevlig ambiens. Här erbjuds frukost, lunch och middag. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. Semesterorten har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider