Brisamar Canteras Apartments

Las Palmas stad, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 2 m
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 25.7 km (27 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Bar

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet ligger ungefär tre km från centrum Las Palmas. Precis utanför dörren finns hållplatser för kollektivtrafik. Till flygplatsen Gran Canaria - Las Palmas (LPA) är det 20 km.

Lägenhetshotellet som erbjuder 45 lägenheter befinner sig i en byggnad med sju våningar. Byggnaden är utrustad med två hissar. Dygnet runt står gästerna flerspråkig personal vid receptionen var in- och ut-checkning är möjlig 24 timmar om dygnet. Bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På hotellet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, tvättservice och en tvättautomat.

I rummen finns ett vardagsrum, ett kök och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. I rummen finns en bäddsoffa. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. I kokvrån finns ett kylskåp, en mikrovågsugn och en te-/kaffemaskin. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummen finns en dusch, ett badkar och en bidé. Dessutom ärhårtork till förfogande.

På terrassen finns bekväma solstolar. Här finns även möjligheten att varva ned med golf, fiske, surfing, vindsurfing, snorkling, spa och solarium. Ett disco och en nattklubb innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av en restaurang och en bar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider