Hillside Studios & Apartments

Faliraki, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Flygplats Rhodos (RHO): 16.8 km (19 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hillside Studios & Apartments ligger i Rhodos nära stranden, en kvarts promenad från både Faliraki strand och Katafýgio Beach. Detta hotell med spa ligger 3,6 km från Faliraki vattenpark och 14,2 km från Rhodos hamn.

Gästerna välkomnas till ett rofyllt boende med receptionen i mottagningsområdet. På boendet finns 65 rum. Hotellet erbjuder även bagageförvaring och kassaskåp. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Förutom en mataffär, finns även en rad andra butiker här. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum, ett lekrum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på anläggningen utan avgift. På hotellet erbjuds även en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Aktiva resenärer som vill upptäcka omgivningen med cykel kommer uppskatta cykeluthyrningen. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel. För konferenser, föredrag eller sammanträdanden kan konferensrummet utnyttjas.

I rummen finns luftkonditionering (avgiftsbelagt) och centralvärme. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. I rummen finns en dubbelsäng. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns dessutom en kokvrå med ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Komplexet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Badanläggningen utomhus svalkar skönt. På solterrassen kan semestern tillbringas i en av solstolarna med parasoll. I poolbaren kan man dessutom köpa uppfriskande drycker. För den som har lust att aktivera sig erbjuds cykelåkning/mountainbikeåkning, golf och ridning. Vattensportentusiaster kan roa sig med snorkling och dykning. Som en del av hotellet sport- och fritidsutbud erbjuds gym och biljard. På boendet finns wellnesserbjudanden som spa, skönhetssalong, massagebehandlingar och solarium. Till nöjesutbidet hör ett disco och en nattklubb.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av halvpension. Här serveras frukost, lunch och middag. Vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder komplexet även snacks. Hotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider