City Seasons Al Hamra Hotel

Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten Flagga - Förenade Arabemiraten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • spa
  • Flygplats Abu Dhabi International Airport (AUH): 34.9 km (32 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell är idealt för familjer, i Abu Dhabi centrum, i närheten av en sandstrands. Den närmsta affären ligger 500 m bort. Flygplatsen Abu Dhabi - International (AUH) ligger 35 km bort.

De 310 rummen, de 28 juniorsviterna, de 56 sviterna och de 194 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på 18 våningsplan och nås lätt med en hiss. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. Till faciliteterna hör bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Boendets faciliteter är rullstolsanpassade. I affären kan mat köpas. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Standard är dessutom strykjärn med strykbräda och en byxpress. En telefon med direktval, en TV-apparat och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder familjerum och rökfria rum.

På terrassen finns bekväma solstolar. Här erbjuds även aktiviteter och faciliteter som gym, gymnastik, spa, en bastu, ångbad, skönhetssalong och massagebehandlingar.

Den gastronomiska avdelningen omfattas av ett café. För gästerna finns en rökfri restaurang med klimatanläggning till hands. Även barnstolar och en separat rökavdelning står till förfogande. Huset erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension och helpension. En kontinental bufféfrukost garanterar en bra start på dagen. Vid lunch- och middag står valet mellan buffé, a la carte och meny. Dieträtter, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider