Acanthus & Cennet Barut Collection

Side, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • spa
  • Avstånd till centrum: 100 m
  • Flygplats Antalya (AYT): 63.7 km (1 hour 4 mins)
  • Flygplats Gazipasa (GZP): 108 km (1 hour 48 mins)
  • Distance Centre: 15kmLokaltcentrum100m

Recensioner

| 4,8/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Vill du tillbringa semestern i lyxiga omgivningar, så är Acanthus & Cennet Barut Collection ett utmärkt val. Hotellet består av två byggnader och ligger precis vid den mysiga strandpromenaden i Side. Här finns faciliteter och aktiviteter för både stora och små och hotellet är som gjort för en fantastisk semester.

Hotellet har ett inbjudande poolområde med solterrass, solstolar och parasoll och här finns plats för både svalkande dopp och sköna stunder i solen. För de allra yngsta gästerna finns såklart en barnpool att plaska och ha kul i. Hotellet har även en inomhuspool (öppen under vintermånaderna). Direkt nedanför hotellet ligger hotellets privata strand med gratis solstolar och parasoll som bjuder in till härliga dopp i Medelhavet, du behöver endast korsa strandpromenaden för att komma hit. Här finns även en separat zon för endast vuxna.

Unna dig ett besök i hotellets spa-center för en avslappnande massagebehandling, hamam och bastu (alla behandlingar i spa-centret mot avgift.) För den aktive resenären finns det bland annat möjlighet att spela tennis, boccia, volleyboll eller träna i gymmet.

Vistelsen är med Ultra All Inclusive, och vi kan garantera att ingen kommer behöva gå hungrig eller törstig här. Både under dagen och på kvällen erbjuder hotellets animationsteam underhållning och roliga aktiviteter. Här finns också en internationell miniklubb för alla barn i åldrarna 4-12 år (ej skandinavisktalande personal).

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 15 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider