Palataki

Kardamili, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 450 m
  • Avstånd till centrum: 450 m
  • Baby bed
  • Laundry Service
  • DistanceToBeach: 450
  • DistanceToCenter: 450
  • NumberOfPools

Hotellbeskrivning

Välkommen till mysiga Palataki som ligger i en vacker trädgård och bara en kort promenad från stranden och staden. Här kan du njuta av skön atmosfär och koppla av vid poolen. Hotellet passar dig som vill ha dagarna fria till att se dig omkring. Hyr en bil och upptäck den vackra naturen och Grekland antika skatt.

Palataki är beläget i ett naturskönt område där cypresserna sticker upp och ge en härlig siluett till den mäktiga utsikten mot ön Kardamili som är omringat av blått hav, mäktiga berg och den vackra solnedgången är gratis. Fin trädgård med olivträd, hibiskusbuskar och en liten pool med en grundare del (ej avgränsad), där det finns gratis solstolar och parasoller. Det finns även en gemensam grillplats för hotellgäster.

Det är gratis wifi på hela hotellområdet. Receptionen är öppen varierande tider, men ägaren är mestadels på hotellet hela dagen. Det är gratis deposition i receptionen, där du också kan köpa kalla drycker och hyra cyklar. På kort promenadavstånd och eller cykelavstånd finns staden Kardamili med sina gamla stadsdelar, Mourtzinos-tornet, kyrkan Agia Sophia, Zarnata-borgen och Diros grottor. En dagsutflykt från Palataki ligger teatern i Epidauros och borgen från 1500-talet f.Kr. i Mykene. Båda finns med på Unescos världsarvlista.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider