Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz

Berlin, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • Avstånd till centrum: 2 km
  • Flygplats Berlin Brandenburg (BER): 28.5 km (36 mins)

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Alexanderplats ligger där de trendigaste områdena i Berlin möts - Prenzlauer Berg, Mitte och Friedrichshain och är i sig själv en höjdpunkt för älskare av arkitektur. Området är fullt av butiker, restauranger, barer och clubar. Hotellet, bara några minuters promenad från Alexanderplatz, är en perfekt startpunkt från vilken man kan upptäcka nattlivet, medan det lugna läget vid Friedrichshain Park ger lugn och avkoppling från det hektiska livet i centrum. Tegel Airport ligger 12 kilometer och Schönefeld Airport ligger 27 kilometer från hotellet.

Detta charmerande, luftkonditionerade hotell, som renoverades 2009, välkomnar gästerna till sin distinkta atmosfär. När gästerna stiger in i den rymliga lobbyn upptäcker de symbiosen mellan den historiska arkitekturen och moderna designmöbler, inramat av ett subtilt och harmoniskt färgkoncept. På hotellet finns restaurang, bar/lounge och 1000 kvm konferensyta, i tillägg till de 346 rummen och sviterna och allt kröns av ett exklusivt spa på den 7e våningen, med fantastisk utsikt över Alexanderplatz. Andra faciliteter är kassafack, valutaväxling och hiss, och, mot avgift, WLAN intenet, tvätt- och roomservice samt en parkeringsplats för de som anländer med bil.

Bo bekvämt, omgiven av subtila kombinationer av högklassiga material, form och färg. De hänförande rummen och sviterna har badrum med dusch och hårtork, och dubbelsäng. Direktvalstelefon, satellit-/kabel-TV, radio och internet är också standard, liksom kassafack, minibar och strykjärn/-bräda. I alla rum och sviter finns möjligheter att tillaga te/kaffe och individuellt reglerbar luftkonditionering och uppvärmning för att säkerställa bekvämligheten och komforten.

Det exklusiva spa-området på 7e våningen ger gästerna möjlighet att koppla av i en unik miljö. Eleganta avkopplingsrum, modern träningsutrustning och bastu hjälper till att fly från vardagens rutiner. På hotellet finns också solsängar för er avkoppling.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider