Hotel D'Angleterre

Genève, Schweiz Flagga - Schweiz

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Genev (GVA): 6.2 km (17 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,7/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Vid en målerisk sjö befinner sig cityhotellet ungefär 400 m från de mest omtyckta sevärdigheterna. Till Genfs centrum är det en km. Flygplatsen Genf (GVA) ligger fem km från boendet.

Cityhotellet byggdes år 1872. Gästerna kan bo i ett fyra-våningshus eller i ett fyra-plansannex. Anläggningen har fyra juniorsviter, två sviter, åtta enkelrum och 31 dubbelrum. I hotellet med en hiss är gästerna från flerspråkig personal hjärtligt välkommen. In- och ut-checkning är möjlig dygnet runt, vid 24-timmars-receptionen. Boendet erbjuder även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet har även en rad affärer. I boendet finns ett lekrum. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat, en piccoloservice och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Här finns även ett affärsområde (businesscenter) med faxapparat, projektor och fotokopiator tillgängligt. Konferensservicen erbjuder stöd för allt som beträffar organisationen av evenemang.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering, centralvärme och en fläkt att tillgå. På gästerna väntar en välkomspresent. Balkong är standard i flesta rummens. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en CD-spelare, en väckarklocka och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Gästerna kan utnyttja uppbäddningsservice. I badrummen finns en dusch och ett badkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Hotellet erbjuder rökfria rum och ett rum där rökning är tillåten.

På huset finns även möjlighet till aktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, ett gym, spa och en bastu, massagebehandlingar, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal, en frukostsal och en bar. En kontinental bufféfrukost är garant för en skön start på dagen. För lunch och middag står valet mellan a la carte och meny. Dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och picknick.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider