Jardin del Conde

Valle Gran Rey, Spanien

Visa karta

Faciliteter

  • Lobby/lounge
  • Reception
  • Värdeskåp på rummet

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Inga tillgängliga erbjudanden

Beklagar, men vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen.

Gå tillbaka till chartersöket

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Hotellbeskrivning

Bo på första parkett vid havet, nära den lilla stranden och centrum i La Puntilla. Mellan hotellets tre byggnader brer det mysiga poolområdet ut sig, vackert kantat av palmer och grönskande rabatter. I närheten ligger restauranger för middagar de kvällar du inte vill laga middagar.

Jardin del Conde är ett trevligt, lite mindre lägenhetshotell som består av tre byggnader. I mitten av området ligger poolområdet inbäddat i frodig grönska och vajande palmer. Här finns pool med barnsektion samt gratis solstolar och parasoller. Trappor inom hotellområdet. Det finns ytterligare en ingång till hotellet som kan användas av den som har svårt med trappor. Denna entré öppnas på förfrågan. Receptionen är öppen mellan ca kl. 8.00-23.00. Den är också alltid öppen vid ankomst. Lokal trafik.

Hotellet har ett bra läge i La Puntilla, vid den lilla stranden Charco del Conde och ca 1,4 kilometer till den större stranden La Playa. I närheten av hotellet finns både restauranger och matbutik och till den pittoreska lilla fiskebyn Las Vueltas är det ca 900 meter.

Visa karta Se pris & boka

Karta