Hotel City Central

Prag, Tjeckien Flagga - Tjeckien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Prag (PRG): 19.9 km (30 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Recensioner

| 3,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell befinner sig på en huvudgata och ligger ett par minuters promenad från centrum Prag. I området finns en rad barer, pubar och restauranger, såväl som möjligheten att handla mat. Till flygplatsen Prag (PRG) är det 20 km.

Hotellet huserar i ett sex-våningshus och har sammanlagt 91 rökfria rum. På hotellet har gästerna självklart tillgång till hiss. Receptionen i välkomsområdet är alltid bemannad (24 h/dygn). Hotellet erbjuder en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp, ett växelkontor och ett TV-rum. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. För små gäster finns dessutom en skojig lekplats. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Boendet erbjuder rökrum.

Boendet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Bassängerna i utomhusanläggningen passar dem som söker aktiv rekreation eller regelmässig vattenträning. Här finns också möjligheten att träna i fitnessstudion. Att även en miniklubb, ett disco och en nattklubb finns på boendet innebär att det aldrig är särskilt långt till underhållning.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider