Hotel Servatur Waikiki

Playa del Ingles, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 2 km
  • Flygplats Gran Canaria (LPA): 29.7 km (23 mins)

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Varmt välkommen till Servatur Waikiki! Ett imponerande hotell som sträcker sig över en vidsträckt solterrass och ett lekfullt poolområde, skräddarsytt för både de små och stora gästerna. Här, mitt i hjärtat av Playa del Inglés, blir du en del av en livfull atmosfär med restauranger och shopping runt varje hörn, samt en bekväm promenad till den vackra, långa stranden.

Dagarna bjuder på total avkoppling i skuggan av en solstol vid det generösa poolområdet. Här lockar en separat barnpool med små vattenrutschbanor, där skratt och plaskande skapar oförglömliga stunder. För en frisk paus, väntar poolbaren med uppfriskande drycker och enkla rätter.

De vuxna kan ta sig tid att verkligen slappna av i den vuxna relaxavdelningen, utrustad med bubbelpool och solstolar för att låta stressen rinna av.

För de som inte vill sitta stilla erbjuder hotellet en mängd möjligheter till aktiviteter och träning. Från multicourtbana och volleyboll till ett välutrustat gym och uppiggande vattengympa – här finns allt du behöver för att hålla dig i rörelse. De unga gästerna kommer inte att sakna kul när de deltar i den internationella barnklubben, där spännande aktiviteter och nya vänskaper väntar.

Servatur Waikiki välkomnar dig till sina ljusa rum med färgstarka detaljer och en balkong eller terrass som ger dig möjlighet att njuta av solen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider