Cavalieri Hotel

Gouvia, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Korfu (CFU): 2.9 km (8 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det historiska hotellet erbjuder perfekta förutsättningar för gäster som förstår hur den speciella ambiensen bevaras. Hotellet befinner sig i centrala Korfus i ett historiskt präglat kvarter. Från boendet tar det endast fåtalet ögonblick att nå såväl nattliv som affärer. Den närmsta flygplatsen är Corfu - Kerkyra (CFU) som ligger ungefär två km bort.

De nio juniorsviterna, de fem enkelrummen och de 36 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fem våningar och nås lätt med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Till faciliteterna hör en garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. I hotellet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även rumservice, en väckningstjänst och tvättservice. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Balkong är standard i flesta rummens. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Boendet erbjuder familjerum och 50 rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Terrassen med solsängar och parasoller lockar till avkoppling. Här finns även möjligheten att varva ned med tennis, golf och spa. Underhållning erbjuds dessutom i form av ett disco.

På boendet finns en rökfri restaurang, en frukostsal och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en kontinental bufféfrukost, lunch och middag. Huset har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider