Grand Okan

Alanya, Turkiet Flagga - Turkiet

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Flygplats Antalya (AYT): 124 km (1 hour 53 mins)

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Grand Okan är ett livfullt hotell beläget på den berömda Kleopatrastranden, med en fantastisk miljö i ett av de mest pittoreska områdena på Turkiska Rivieran. På Hotel Grand Okan bor du lyxigt på det 4-stjärniga hotellet med gångavstånd till Alanyas centrum. I närområdet hittar du flera affärer, barer och restauranger och möjlighet till olika transportmedel, såsom taxi och buss.

En bra dag börjar med en stabil frukost. Grand Okan erbjuder en kontinental frukostbuffé med lokala och ekologiska produkter, som serveras fram till 10:30. På kvällen serveras ett brett urval av spännande förrätter, varmrätter och desserter i hotellets restaurang. Med ett öppet kök, där du kan se din mat tillagas, är det enkelt att känna dig som hemma.

Hotellet erbjuder trådlös internetuppkoppling utan extra kostnad i hela hotellområdet.

  • Aktiviteter på Grand Okan Hotel*

För den energiska finns möjlighet att spela vattenhandboll eller simning i den stora sötvattenpoolen. Barnen har en egen pool där de kan leka av sig, medan föräldrarna kan koppla av i någon av de bekväma solstolarna vid poolen. Runt poolområdet finns ett flertal aktiviteter på torra land - till exempel bordtennis, bordsfotboll, biljard (mot avgift), dart och kvällsshower för alla åldrar.

Under din vistelse på Grand Okan Hotel erbjuds du som boende gratis tillgång till ett välutrustat och modernt gym och bastu (på begäran).

Så här bor du

Samtliga 146 hotellrum, inklusive 2 rum som är speciellt utrustade för funktionshindrade, är inredda enligt en chic och diskret stil. Alla rum har en spännande utsikt över det glittrande Medelhavet eller de spännande Taurusbergen. Rummen är utrustade med bekvämligheter av hög kvalitet och är rökfria. Luftkonditionering, kassafack, telefon, Internet, minibar, hårtork och bad/dusch.

Byggnadens faciliteter

Reception, restaurang, frukostrum, utomhuspool, strandservice (mot avgift), gym, bastu, bar, underhållning, konferensrum, Wi-Fi.

Annat

7 våningar.

Ankomst

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider