Khaolak Laguna Resort

Khao Lak, Thailand Flagga - Thailand

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • spa
  • Flygplats Phuket (HKT): 74.6 km (1 hour 10 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Khaolak Laguna Resort i Takua Pa placerar dig i anslutning till ett shoppingcenter, ett stenkast från Bang Niang Beach och Nang Thong Beach. Detta hotell med exklusiv profil ligger 2,6 km från Khao Lak–Lam Ru National Park och 3,7 km från Bang Niang Market.

Förutom möjligheten att bo i åtta villor/hus står även 154 rum beredda för gästerna. Denna semesterort har en hiss och en reception. Inrättningen har likaså bagageförvaring, ett kassaskåp och en bankomat. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. I affären kan mat köpas. Om en söker minnen att ta med hem finner gästerna möjligheten till detta i souvenirbutiken. Semesteranläggningens har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör och en tvättautomat. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns ett kök och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch, ett badkar och ett bubbelbadkar. Även hårtork, sminkspegel och badrockar finns här. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Semesterorten erbjuder familjerum och rökfria rum.

Förutom inomhus- och utomhusbassänger finns även ett badområde för barn. Uppfriskande drycker och snacks i poolbaren och välgörande avkoppling i bubbelpoolen får alla vattenkatter på bästa humör. En solterrass, solsängar och parasoll finns likaså på boendet. På boendet erbjuds ett rikt program av idrottsaktiviteter som cykelåkning/mountainbikeåkning, beachvolleyboll och ridning samt golf (mot en extra kostnad). Med aktiviteter som vattenskidåkning, vindsurfing, segling, katamaransegling, snorkling och dykning får vattensportentusiaster verkligen valuta för sina pengar. Med ett gym, bordtennis, biljard, dart, yoga, gymnastik och aerobic på anläggningen har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. På semesterorten finns wellnesserbjudanden som spa, bastu, ångbad, hamam och massagebehandlingar. En miniklubb och livemusik innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en restaurang, en matsal och en bar. Uppfriskande drycker vid poolkantens strandbar ger härliga känslor. Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost, halvpension, helpension och all-inclusive. Det finns en mängd läckra rätter att välja mellan vid de tre huvudmåltiderna. Till lunch och middag kan gästerna njuta av ett variationsrikt urval av rätter från menyn. Dieträtter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Ytterligare finns möjligheten att beställa särskilda matönskemål och snacks. Semesterorten har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider