Moevenpick Resort Bangtao Beach Phuket

Surin Beach, Thailand Flagga - Thailand

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Phuket (HKT): 16.6 km (30 mins)
  • Nightclub
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotellbeskrivning

Kurhotellet är idealt för strandturister och familjer, i Phukets centrum, nära en sandstrands. I närheten finns en rad affärer. Till flygplatsen Phuket (HKT) är avståndet ca. 25 km.

Semesterorten som erbjuder 39 rökfria rum befinner sig i en byggnad med tre våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor och en bankomat bidrar till en komfortabel vistelse. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (gratis). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Att boendet har både en souvenirshop och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Semesteranläggningens har en härlig trädgård med lekplats. På boendet finns även ett TV-rum och ett lekrum. Vid behov står likaså parkeringsplatser (avgiftsbelagt) till resenärernas förfogande. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, transferservice, rumservice, tvättservice, en frisör, en tvättautomat, en hotelldoktor och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns ett kök och ett badrum. Att luftkonditionering är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. I rummen finns en kingsize-säng. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Det finns en välutrustad kokvrå med ett kylskåp, ett minikylskåp, en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en diskmaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio, en stereoanläggning, en CD-spelare, en DVD-spelare och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Till rummens fördel hör de tofflor som gästerna erbjuds. I badrummen finns en dusch, ett badkar, ett bubbelbadkar och en bidé. Även hårtork och badrockar finns här. Något särskilt gästerna av kosmetika och ett urval av handdukar i badrummen. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

I bassängområdet utomhus utlovas härliga bad. Bubbelpoolen ger skön muskelavspänning och poolbaren stärkande pauser. På solterrassen finns både solsängar och parasoll. På semesterorten erbjuds ett rikt program av idrottsaktiviteter som minigolf, golf, fiske och ridning samt cykelåkning/mountainbikeåkning (mot en extra kostnad). Vattensportentusiaster kan roa sig med vattenskidåkning, snorkling och dykning. Med ett gym, bordtennis, biljard, squash, gymnastik och aerobic på boendet har gästerna ett stort utbud av inomhusaktiviteter att välja mellan. Anläggningen förfogar över en wellnessavdelning med spa, ett ångbad, massagebehandlingar och ett solarium. Även en bastu finns att nyttja (avgiftsbelagt). Ett underhållningsprogram och en miniklubb innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Semesterorten erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: halvpension och helpension. En läcker frulle får t.o.m. de mest inbitna nattugglorna att kliva upp ur sängen. Till lunch och middag kan gästerna välja någonting från menyn. Barnmenyer och halalkost förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider