H+ Hotel Bochum

Bochum, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Düsseldorf (DUS): 47.3 km (47 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Hotellbeskrivning

H+ Hotel Bochum placerar dig mitt i Bochum, ett stenkast från Starlight Express Theater och bara en fem minuters promenad från Rundsporthalle. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,5 km från Vonovia Ruhrstadion och 2,3 km från Tyska gruvmuseet.

Boendet som är utrustad med en hiss förfogar över 119 rum. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Bagageförvaring och kassaskåp står till förfogande för gästerna. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Boendet har en härlig trädgård med lekplats. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen (gratis). Som ytterligare service erbjuds rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss. Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet. För stöd vid kommunikation och affärsverksamheter erbjuder businesscentret en faxapparat.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. I de flesta rummen finns balkong. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Här finns även en telefon, en TV-apparat, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Huset erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. På terrassen kan gästerna slappa i solen. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, spa, en bastu och vandring. Om kvällarna kommer gästerna underhållas med livemusik.

På boendet finns en restaurang, ett café och en bar. Dagligen serveras frukost och lunch. För speciella smaker eller preferenser erbjuds: dieträtter, glutenfria måltider, vegetariska rätter och barnmenyer Därutöver erbjuder boendet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider