Résidence Hôtelière Natureva & Spa

Agde, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Flygplats Montpellier (MPL): 75.7 km (58 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotellbeskrivning

Natureva Spa ligger i Agde (i området Le Village naturiste), 2 minuter med bil från Plage Naturiste Cap d'Agde och 6 minuter från Cap d'Agde-stranden. Detta boende med exklusiv profil ligger 0,8 km från Lionbukten och 2 km från Cap d'Agde Mediterranean Convention Center.

På boendet finns möjligheten att nyttja faciliteter och service som en biluthyrning, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena (gratis) gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Boendet tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Husets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget eller på parkeringsplatsen (gratis). Genom boendets cykeluthyrningsservice kan man utforska omgivningarna på djupet.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Bekvämligheter som en TV-apparat och wifi bidrar till att ge en ökad semesterkänsla. I badrummet finns en dusch och hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder familjerum och rökfria rum.

Det skönt tempererade vattnet i inomhushallen ger en sund och avslappnande badupplevelse. En solterrass bjuder in till avkoppling. En bubbelpool lockar till sköna stunder. Här erbjuds även aktiviteter och faciliteter som gym, spa, en bastu, ångbad, en hamam, massagebehandlingar och solarium.

Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider